Η Φιλοσοφία μας

Πάθος

Η αγάπη και το πάθος για το αυτοκίνητο οδήγησαν στην δημιουργία της CarTraction  ανταλλακτικά αυτοκινήτων. 45 χρόνια επαγγελματισμός, τεχνογνωσία και εμπειρία συντελούν στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας. Ψάχνεις λύση για το αυτοκίνητό σου; Θέλεις γκάμα προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές; Ζητάς άμεση παράδοση των προϊόντων; Τότε action στην CarTraction. Η CarTraction απευθύνεται σε εσένα, τον οδηγό , που αντιμετωπίζεις το πρόβλημα και ψάχνεις λύση. Που είσαι χαμένος σε διαφορετικές επιλογές για την ανάρτηση σου και δεν ξέρεις ποια να επιλέξεις. Η CarTraction autoparts είναι ο δικός σου συνεργάτης, ο δικός σου σύμβουλος γιατί εμπορεύεται όλες τις μάρκες αμορτισερ και ελατηρίων για όλα τα αυτοκίνητα. Μπορεί να σε κατευθύνει ποιος τύπος ανταλλακτικού ταιριάζει στο δικό σου αυτοκίνητο , χωρίς εσύ να πονοκεφάλιάζεις.

Για να γνωρίσεις καλύτερα την φιλοσοφία της CarTraction autoparts ανταλλακτικά αυτοκινήτων, πρέπει να μετατρέψεις την σκέψη σου σε εικόνες.

  • Δες σπινιαρίσματα, επικίνδυνες στροφές, γρήγορα αυτοκίνητα, χαμηλώματα και ιδιαιτερότητες απαιτητικών οδηγών. Για αυτούς,  η CarTraction autoparts μπορεί να έχει προτείνει ένα χαμηλό ελατήριο της MAD ή της H&R με μία ρυθμιζόμενη ανάρτηση ΚΟΝΙ.
  • Δες όμως και εικόνες ήρεμες, ήσυχες, οδηγών που θέλουν να οδηγούν με ασφάλεια και άνεση. Εκεί η CarTraction, μπορεί να έχει σαν λύση μία τετράδα αμορτισέρ της ΜΟΝROE, για  οικογενειακή οδήγηση.
  • Δες και εικόνες άλλες, χάσου σε όμορφες διαδρομές με δάση, με επιλογές οδηγών που συνδυάζοντας την εκδρομή με την οικογένεια ή το αγαπημένο τους κυνήγι, οδηγούν το jeep αυτοκίνητό τους επιλέγοντας ένα ενισχυτικό ελατήριο της ΜAD για να ταξιδέψουν με ασφάλεια, χωρίς να καταπονούν την ανάρτησή τους. Μπορούν  να ξεχωρίζουν γιατί ξέρουν να επιλέγουν, σίγουρα η επιλογή τους είναι μία  τετράδας αμορτισέρ RANCHO.

Η CarTraction autoparts είναι πάντα εδώ και  βοηθάει στην επιλογή σας. Η CarTraction ξέρει και μπορεί να δώσει λύση και συμβουλές  σε κάθε πρόβλημα, σε κάθε απαίτηση, συνδυάζοντας την καλύτερη επιλογή στην καλύτερη τιμή.

Οι μάρκες που θα θα βρείτε στο κατάστημα μας είναι:

Επιλέγω CarTraction διότι:

  • Θα βρω μεγάλη ποικιλία προϊόντων
  • Πάντα υπάρχει διαθεσιμότητα και πολύ μεγάλο στοκ
  • Θα επιλέξω με την βοήθεια των ειδικών και θα έχω μια επιτυχημένη αγορά
  • Θα έχω εγγύηση  ενός έτους με την αγορά οποιουδήποτε ανταλλακτικού 
  • Θα παραλάβω τα  προϊόντα μου την επόμενη μέρα
  • Μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να έχω  πληροφορίες και ενημέρωση για την λειτουργεία τους

Ψάχνεις λύση για το αυτοκίνητό σου;
Θέλεις γκάμα προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές;
Ζητάς άμεση παράδοση των προϊόντων;
Μην διστάζεις, action στην CarTraction!!!